понеділок, 29 жовтня 2018 р.

Екскурсія до міста Дніпро

29 жовтня учні КО "Дніпровська ЗОШ" відвідали м. Дніпро у складі 35 чоловік із супроводжуючими Курченко А.О., Котляр О.С., та Чекіною І.О.

Ексурсія проходила за раніше складеним планом. Діти відвідали і побачили такі місця:
1) Архітектурний комплекс «Набережна»:
- мальовнича зона відпочинку на протилежному березі Дніпра, учні отримали велике враження від багатоповерхових висоток.
2) Контактний зоопарк - це пізнавальне місце, повне нових відкриттів, знайомств та зустрічей. Екскурсія супроводжувалась  демонстрацією  та можливістю потримати приручених тварин, що викликало у дітей захоплення.
3) Аерокосмічний музей ім. А.М.Макарова був створений на базі Національного центру аерокосмічної освіти молоді. Національний центр аерокосмічної освіти молоді імені О.М.Макарова, продовжуючи естафету освоєння космосу, натхненно працює в сфері виховання, оновлення й мотивації молодого покоління вчених. Це покоління виростає з юних мрійників, які сьогодні малюють крейдою фантастичні літальні апарати, а завтра будуватимуть міжпланетні кораблі й впроваджуватимуть неймовірні технології в різних сферах економіки й виробництва. Кожний з них прагне до здійснення загальної мрії на благо усього людства.

4) Планетарій - це пізнавально - видовищний унікальний комплекс, який поєднує в собі переваги театру і аудиторії. Актори в цьому надзвичайному театрі планети, Сонце і зірки. Апарат «Планетарій» фірми «Carl Zeiss» дозволяє побачити картину зоряного неба, у всій його пишноті. Спеціальні проектори відтворюють панорами космодрому і міста, створюють ефекти полярного сяйва і затемнення Сонць.
5)Єксперементаріум. Наш музей - це єдиний в своєму роді центр дитячої творчості в Дніпрі з яскраво вираженим науковим і експериментальним ухилом. Тут зібрано все необхідне для того, щоб прищеплювати дітям прагнення до знань і любов до науки. Персонал наукового центру працює над тим, щоб підносити знання зрозумілою і доступною мовою, робити це весело, наочно і захоплююче.











Немає коментарів:

Дописати коментар

Вітаємо!

  Учениця 7 класу Швед Марія посіла ІІІ місце у обласному етапі Всеукраїнського конкурсу дитячого малюнка «Зоологічна галерея»