середа, 28 листопада 2018 р.

Великий голод 33-го


28.11.2018 класним керівником 11 класу Пашковою І.І. разом з учнями була проведена виховна година: " Як пізнавали правду про великий голодомор 33-го".

Другий за хронологією Голодомор стався через одинадцять років після 1921 року. За соціально-демографічними наслідками він виявився найтрагічнішим, а за методами та формами творен­ня перевершив усі Голодомори в Україні у ХХ столітті.






































понеділок, 26 листопада 2018 р.

"Виховна година "Серце віддаю дітям"

26.11.2018 класним керівником  Майбородою С.І. з учнями 6 класу була проведена інформаційна година на тему: "Серце віддаю дітям".
Мета: продовжувати знайомити дітей з життям і творчістю видатного педагога В.О. Сухомлинського, викликати інтерес до його творів, бажання більше знати , наслідувати позитивні риси героїв прочитаних оповідань, працювати над розвитком мислення, розвивати вміння виділяти в тексті головне. Виховувати почуття доброти, любові та поваги до рідних, друзів, всього народу.

середа, 21 листопада 2018 р.

Всесвітній день привітань

Привітанням можна показувати безліч почуттів та емоцій, своє особливе ставлення до людини. Ця проста дія універсальна і застосовуєтся до початку будь-яких ситуацій, надаючи позитивний вплив на будь-який процес. Вона виключає пасивність і є своєрідною акцією життєствердження.

Всесвітній день вітань став щорічно відзначатися починаючи з 1973-го року.Ця чудова ідея знайшла відгук як серед керівників окремих держав, так і серед широкої маси простих людей. З цих пір щорічно 21-го листопада повсюдно став відзначатися воістину народний Всесвітній день привітань, день позитивного настрою і радісних емоцій.

З цієї нагоди у школі учнями 9 класу була виготовлення стіннівка.

День Гідності та Свободи

Україна, 2014-й: «Україна - це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції - наш Майдан 2004-го року, який був Святом Свободи, і Революція 2013-го року, Революція Гідності. Це був дуже важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи»

До Дня Гідності та Свободи  у школі були проведені такі заходи:
1.Уроки мужності до Дня Гідності та Свободи
2.Виставка літератури: «Людська гідність – найвища цінність»
3.Шкільна лінійка
« Україна – Єдина»
4.Оновлення інформаційного стенду
« 21листопада- День Гідності та Свободи України»



вівторок, 20 листопада 2018 р.

Проголошення ІІІ Універсалу УЦР

Вчителем історії Майбородою С.І. з учнями 10 класу була проведена інформаційна година на тему: "Проголошення ІІІ Універсалу Української Центральної Ради".


пʼятниця, 16 листопада 2018 р.

Рукотворне диво

16 листопада вчителем трудового навчання Рудченко Л.М. разом з учнями  була організована виставка учнівських робіт "Рукотворне диво".


вівторок, 13 листопада 2018 р.

Проект"Весела перерва"

У школі продовжує свою реалізацію проект "Весела перерва"


Всесвітній день доброти!

13 листопада відзначається Всесвітній день доброти (World Kindness Day). Саме у цей день 1998 року в Токіо відкрилася перша конференція Всесвітнього руху за доброту, в якій брали участь Австралія, Канада, Японія, Таїланд, Сінгапур, Велика Британія, США. Пізніше до руху приєдналися й інші країни.

Класним керівником 5 класу Курченко А.О.   разом з учнями був проведений тренінг "Виховуй у собі добро"

Мета: допомогти учням осягнути,що значить бути добрим, що лежить в основі доброти, доброго вчинкуславлячи добро в людині, її справах і ставленні до інших,розвивати в учнів бажання робити добро, формувати в підростаючого покоління моральні чесноти, шляхетність, почуття милосердя, виховувати морально-етичні норми життя.





понеділок, 12 листопада 2018 р.

"Діти - закон - кара"

Класним керівником 6 класу разом з учнями була організована виховна година "Діти - закон - кара". Метою стало з'ясувати суть поняття злочину та кримінальної відповідальності неповнолітніх; розвивати знання про відповідальність своїх дій у житті, розвивати уміння брати приклад з хорошої поведінки підлітків; виховувати почуття відповідальності за свої дії.









понеділок, 5 листопада 2018 р.

Екскурсія до Княжого Львова


31 жовтня учні школи у складі 15 чоловік із вчителями Корнєвим А.Л., та Булах Т.В. відвідали екскурсію до Княжого Львова. В учнів була  чудова нагода вирушити у найстарішу частину Львова, де вони оглянули  кілька православних та греко-католицьких церков. Цю екскурсію можна назвати історичною, адже екскурсовод  розповідала про найдавнішу історію Львова і показувала храми того періоду. Діти також мали змогу відвідати знамениті Львівські кав'ярні. 


Вітаємо!

  Підсумки обласного конкурсу творчих проєктів "Навколо країни за 80 днів" - учениця 5 класу Сичикова Катерина - І місце